Fjala hyrëse

  Vizitorė tė nderuar tė faqes sonė,
MAPL ka krijuar njė ueb faqe tė re pėr komunėn tonė e cila gjendet kėtu:

http://kk.rks-gov.net/kline/
Më shumë...
 
             
Kuvendi Komunal
Administrata
Shėrbimet
Pėr qytetin
 
Linqet e shpejta
.Kuvendi i Komunës është organ ligjvënës i komunës i cili ushtron funksionet e pushtetit lokal të përcaktuara me rregullore dhe me statut.
Kuvendin e komunës e përbejnë 31 këshilltarë.

.Administrata komunale është organ i Kuvendit të Komunës dhe zbaton vendimet e kuvendit. Admnistrata  Komunale është përgjegjëse për të zbatuar të gjitha detyrat ekzekutive që i janë përcaktuar me statut dhe akte tjera normative.

 

Shërbimet e Komunës së Klinës ndaj qytetarëve janë të ndryshme dhe të shumta, duke filluar nga rregullimi i dokumentacionit të gjendjes civile e deri tek projektet kapitale.

Komuna e Klinës përfshin një hapësirë prej 308.8 km² ndërsa vetëm qyteti i Klinës ka një sipërfaqe prej rreth __ km².Aktualisht Klinës llogaritet të ketë mbi 60.000 mijë banorë.

Kontakto Komunën

039/471-306

prej orës 08:00-16:00

Më shumë...

Të drejtat e rezervuara nga Kuvendi Komunal Klinė , disejnuar nga ATI-KOS